top of page

OM OSS

Rørfornying Øst er et nytt selskap bestående av erfarne fagfolk med lang fartstid innen rørfornying. Vi har jobbet med rørfornying på en rekke større prosjekter, og dekker alle funksjoner og tjenester for å sikre våre kunder et optimalt resultat. Hos oss vil du få erfarne fagfolk i alle ledd.


Vi har kontor i Tønsberg, og utfører prosjektoppdrag over hele det sentrale østlandet. Ved behov kan våre medarbeidere også utføre rørfornying over hele landet. Vår unike kompetanse gjør at vi dekker hele markedet fra private boliger, til offentlige bygg,  borettslag og større entreprenørprosjekter. 


Med lang erfaring fra bygg og anleggsbransjen tar vi kvalitetssikring, helse, miljø og sikkerhet (HMS) på alvor. Vi har implementert og spisset et system i Rørfornying Øst AS

Image by Paweł Czerwiński
Om oss: About

SLIK JOBBER VI

1. KARTLEGGING

Vi innhenter mest mulig informasjon om rørenes tilstand, plassering og omgivelser. Denne kartleggingen gir oss innsikt om hvilken løsning som er mest egnet for ditt prosjekt.

2. OMFANG OG KOSTNAD

Kunden mottar en leveransebeskrivelse og et tilbud der det spesifiseres løsning, omfang, fremdrift og bindende pris.

3. FREMDRIFT OG FERDIGSTILLELSE

Vi holder tett dialog med kunden gjennom hele prosessen og leverer til avtalt tid og kostnad. Med Rørfornying Øst er du sikret et optimalt resultat!

Om oss: List

KONTAKT OSS

Rørfornying Øst AS
Marihøneveien 5
3172 Vear

+47 481 11 433

Thanks for submitting!

Om oss: Contact
bottom of page